Zwettulips

tulpenkweker – jaarrond – breed assortiment

scroll down

Home

Jaarrond brengt Zwettulips tulpen tot bloei door gebruik te maken van vernieuwende productiemogelijkheden en met aandacht voor het milieu. De tulpen kunnen rechtstreeks in Europa en Amerika geleverd worden. Dit is mogelijk op bestelling, maar ook op korte termijn – eventueel zelfs dezelfde dag!

Vanaf 1989 focust Zwettulips zich op tulpen. De afgelopen 30 jaar zijn wij hierdoor uitgegroeid tot een toonaangevend bedrijf in de sector, waarbij er jaarlijks miljoenen tulpen worden gekweekt.

Er wordt een groot assortiment aan tulpen het gehele jaar door aangeboden. Bekijkt u eens onze website en misschien kunnen wij iets voor u betekenen.

tulpen

Assortiment

bosje

Zwettulips werkt nauw samen met de grootste bollenkweker ter wereld. De tulpen doorlopen van bol tot vaas dus een gesloten cyclus. Doordat het hele traject in één hand plaatsvindt, is een constante kwaliteit gegarandeerd, zodat u altijd de beste kwaliteit geleverd krijgt.

Zwettulips heeft jaarrond een ruime sortering van verschillende soorten tulpen. Afhankelijk van de mode en de wensen vanuit de markt kan het per jaar en per seizoen verschillen. Daarnaast kan Zwettulips in overleg praktisch alle soorten tulpen leveren, ook in zeer grote aantallen.

 

Levering

vrachtwagen

Zwettulips beheerst het hele traject van bol tot vaas. Hierdoor kunnen wij aan vrijwel elke gewenste specificatie voldoen, zoals het aantal tulpen per bos en per emmer, de soort cultivar en de kleurenmix. Ook is een duurzame, milieuvriendelijke verpakking mogelijk, en zelfs een eigen ontwerp van de hoes waarin de bos is verpakt.

Ook zijn er verschillende opties mogelijk met betrekking tot het afleveren van uw bestelling. Zo kunnen wij op meerdere locaties de bestelling afleveren op de bestemming die u het beste uitkomt.

Hierdoor leveren wij een kant-en-klaarproduct dat helemaal is toegesneden op de wens van de opdrachtgever. Heeft u dus een unieke vraag? Bel ons gerust en we bespreken de mogelijkheden.

 

Duurzaamheid

duurzaamheid

Door de hele supply chain op elkaar af te stemmen, kunnen we op een zo efficiënt mogelijke manier de tulpen van bol tot bloem in de keten vervoeren. Hiermee verlagen wij de impact op het milieu zo veel mogelijk.

Daarnaast zijn wij in het bezit van een MPS-A certificaat. Dit houdt in dat we het milieu zo min mogelijk belasten bij het produceren van onze tulpen.

Ook zijn wij Global GAP gecertificeerd. Dit houdt in dat wij aan de internationale richtlijnen voldoen op het gebied van duurzaam en veilig produceren. Zo zijn wij begaan met het milieu en zorgen wij voor een veilige en gezonde werkomgeving voor onze werknemers.

Wij onderschrijven de principes van de ETI Base Code.

 

 

Contact

Zwettulips
Rijshornstraat 158
1435 HJ Rijsenhout
Telefoon: 071 - 331 32 67
info@zwettulips.nl

Zwettulips
De Baan 9
2377
CA, Oude Wetering

Telefoon: 071 - 331 32 67
info@zwettulips.nl

Back to Top